11 juli 2020

Vi har inte varit på så många resor själva, jag och min man. Vi valde att skaffa barn för 18 år sedan och vi har velat vara med våra barn så vår egentid har inte varit så viktig. Vi kan nog räkna egentidsresor på en hand. Det är inget vi har saknat för vi vet att vår tid med våra barn är så kort och vi har ju hela livet framför oss.

Nu är våra barn så gamla att dom inte längre vill hänga med mamma och pappa så för en vecka sen fick jag och min man åka på en minisemester. Vi valde att åka till en camping som heter Hölick havsresort utanför Hudiksvall.
Jag har varit där till och från sen jag var liten och jag älskar verkligen denna plats. När jag var mindre så var det en ren naturcamping, med ett fiskeläger i närheten där det fanns en liten restaurang. Det är lite annorlunda idag men fortfarande en underbar plats.


Vi valde att bo i tipis med riktiga sängar och värme. Helt underbart. Dessa dagar med god mat, god bok och gott sällskap har varit helt underbara.

Jag älskar min man och mina barn och är så lycklig över att ha dom i mitt liv.

Ha det fint.
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *