21 juli 2020

Det här är min mamma, hon fyller 75 år idag. Vi hade en mindre fest i helgen där vi träffades, min man & våra barn, min syster, mamma och hennes man, min morbror och hans fru och min mormor (utomhus och coronavänligt)
Vi åkte till Gysinge Herrgård, det ligger likson nästan mitt i mellan min Syster mig och mamma, så praktiskt och så fint

Jag förundras över att min mamma ser nästan yngre ut nu när hon fuller 75 än hon gjorde när hon fyllde 40. Kanske är det så att när vi blir äldre så ändras vårt sätt att se på varandra…. eller så är det så att mamma helt enkelt är lite tuffare idag än hon var vid 40 och därför verkar yngre nu…..

Jag är ialla fall glad över att jag har dig mamma kvar i livet och jag hoppas att du får leva många härliga, friska år till.

Vår resa har inte alltid varit smärtfri, men jag älskar min mamma och jag är tacksam för allt hon har gjort och gör för mig. Min mamma är så omtämksam och jag har inte träffat någon som inte tycker om min mamma. Jag hoppas att du får en alldeles underbar dag.

Många Stora Kramar
Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *