Jag har de senaste dagarna i sociala medier sett att det är för bedrövligt att så många har röstat på SD, ser inte människor vilka idioter dom är, dom är ju för F-N nazister, emot aborter mm.

Man säger att man är för mänskliga rättigheter, har rätten att bestämma över våra egna kroppar, vi ska ta emot alla flyktingar och rädda hela världen, vilket är toppen. Missförstå mig rätt….

Jag vill förtydliga att jag är starkt emot SD och har aldrig och kommer aldrig att rösta på dom.

Hur många av er som skriver dessa inlägg anser att det var helt ok att införa vaccinationspass i Sverige i dec 2021. Vi viste redan våren 2021 att det så kallade vaccinet inte förhindrade smittspridning eftersom bl a flera äldreboenden drabbades av smitta, svår sjukdom och död i covid-19 trots att alla var vaccinerade och alla runt omkring dom var vaccinerade både 1 och 2 ggr.

Det jag undrar är hur kan det vara helt ok att utesluta människor för att man inte vill vara med i ett medicinskt experiment när man vet att medicinen inte förhindrar smittspridning. Det fanns redan våren 2021 indikationer på att biverkningsrapporter av medicinen ökade kraftigt och att alla som är sjuka i covd-19 är smittspridare oavsett vilken ”vaccinationsstatus” man har. Det kom tidigt ut studier som visade att du som vaccinerad hade lika mycket virus i näsan eller t o m mer virus i näsan än om du inte var det.

Men att säga stopp till invandring så att vi kan börja ta hand om dom vi har här, så att dom kan få ett bra liv innan vi tar in fler, eller att säga att vi hjälper de som är på flykt så nära sitt hemland som möjligt så att de kan flytta tillbaka (om de vill) när krig och elände är slut. Det är helt förkastligt.

Men att jag själv valde att inte vaccinera mig och att jag har slagits för att vi inte ska involvera våra barn i detta experiment är ett hot mot mänskligheten, jag har kallats för självisk och barnamördare, man har tyckt synd om mina barn för att jag har en så okunnig förälder.

Att tysta läkare, immunologer, forskare och andra högt renommerade personer som inte håller med massan. Att utesluta människor p g a ett medicinskt beslut som inte påverkar någon annan än dom själva. Att Sociala plattformar sätter miss- och dissinformation etiketter på inlägg som presenterar våra egna myndigheters siffror…… Att smutskasta en fungerande behandling om den sätts in tidigt….

DET ÄR TYDLIGEN HELT OK!!!!!!

Det är vad de politiker vi har har gjort mot våra egna invånare, man har dessutom tvingat människor att att ”vaccinera” sig för att få rätten till operationer som man stått i kö till länge. Anställda har tvingats till eller blivit av med jobb om dom inte accepterat ”vaccinet”. Jag kan inte skilja på att det ena skulle vara mer rätt än det andra.

Ha en fin dag

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *