Hälso- och sjukvårdsregionråd

Hej Talla!
Jag heter Mia Åtting och jag läste på svt dina kommentarer på Martin Siltanen von Bells frågor. Du svarade att covid 19 vaccinet räddat liv och att du inte kunde tänka dig att gå på en antivax konferens. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/har-debatterar-sd-toppen-covidvaccinets-effekter-i-regionfullmaktige?fbclid=IwAR2BU4lqd_vCnz0XObBQvIoVO9CxcUm9UOho8k5e9xeHe-Q6zAky98lbKfA

Visste du att en av läkarna på konferensen var en av de första att vaccinera sig mot covid 19 i England, han var även en av dom som i tv-programmet Good Morning Britain advikerade för att vaccinet var safe and effective. Hans namn är Aseem Malhotra Du kan se hans föreläsning här: https://rumble.com/v287fpd-tackling-the-health-misinformation-mess-through-real-evidence-based-medicin.html


Visste du att en av föreläsarna Robert Malone, var den man som har patent på tekniken mRna, utan honom så hade inte tekniken funnits, han har för övrigt också tagit vaccinet.

Jessica Rose är matematiker, Immunolog, biolog, Molekylärbiolog och Biokemist, hon har analyserat VEARS. Bara för att man ignorerar varningarna betyder det inte att de inte finns…..

Att kalla denna konferens för antivax är okunskap. Jag tycker att det är tragiskt att jag som varit sosse i hela mitt liv måste förlita mig på SD för att diskussionen ska tas upp överhuvudtaget. Om dom nu har fel som du anser så vore det väl väldigt enkelt att motargumentera deras argument och på så sätt vinna debatten.

Om detta vaccin hade varit effektivt hade vi inte behövt fylla på det med 5, 6, 7 boosters. Och vi kan inte än säga om det har varit lyckat eftersom man avblindade den första studien efter några månader och vaccinerade placebogruppen. Det kan mycket väl vara så att det här är det bästa som hänt mänskligheten, men vi vet inte för vi har inget att jämföra med. Idag görs inga studier som jämför de helt ovaccinerade mot de som har vaccinerat sig. I min familj är vi tre vaccinerade och en ovaccinerad och jag som är ovaccinerad fick covid av min man som är dubbelvaccinerad och han fick det av en som var trippelvaccinerad. Jag blev minst sjuk av oss alla 3. Många i min omgivning som har tagit flera doser har varit långtidssjuka, medans vi få som är ovaccinerade blir sjuka, är sjuka någon vecka och blir sedan friska.

Om vi behöver boostra oss var 3: månad för att vaccinet ska funka är det då ett effektivt vaccin eller är det en förebyggande behandling? Och eftersom det inte görs några studier utan man studerar i realtid men ignorerar VEARS, Biverkningsregistret på läkemedelsverket eller alla andra register som finns i världen som översvämmas av allvarliga biverkningar, så vet ingen hur säkra och effektiva dessa vacciner är.

Jag var verkligen ingen som du kallar det AntiVaxer innan Covid-19, men eftersom jag lever med en autoimmun sjukdom och de tidiga rapporterna som kom jan-feb 2021 hade varningar om att det kunde trigga autoimmuna sjukdomar så valde jag att vänta. Jag följde också siffrorna som presenterades på läkemedelsverket, FoM och socialstyrelsen och såg då att var man under 65 och frisk så fanns inga större risker med själva sjukdomen och är man barn så är riskerna mikroskopiska. Därför har jag aktivt slagits för att vi inte ska vaccinera våra barn, eftersom man fann tidigt att vaccinet förhindrade inte smittspridning (och vi vet ju idag att det inte ens hade testats för det). Tekniken är dessutom ny, så INGEN kan uttala sig om vad som händer när det gått 3, 4 ,5, 10 år från 1:a dosen eftersom det inte finns sådan data.

Vad du gör som vuxen skiter jag i bara du tar beslutet med rätt kunskap. Att du inte ens kan tänka dig att lyssna på andra sidan säger mig att du är en följare som inte är intresserade av att lära dig mer. Du kan se det som att om du varit på konferensen så hade du kanske stärkt din övertygelse, jobbat för att övertyga mig som inte är övertygad med riktiga argument, studier som visar att din ståndpunkt är rätt (kan dock vara bra att kolla vem som finanserat studien). Jag tycker att det är skrämmande att en person som är Hälso- och sjukvårdsregionråd med ansvar för hälso- och sjukvårdsnämnden inte anser sig behöva sätta sig in i debatten utan bara hänger på mantrat Säkert och Effektivt.

Jag utmanar dig att se Aseems föredrag som jag har länkat till.

Ha en underbar dag!
Med vänlig hälsning
Mia Åtting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *