Hej, jag heter Mia…

…och jag är matmissbrukare….

Förmiddag 1/4 – 2024

Det här är jag, snart 54 och osminkad… nu är jag ju osminkad större delen av tiden men just idag är jag extra naken. Så här ser jag ut när jag är jag…. Trött, värkbiten och låg i sinnet.

Jag har försökt i 3 veckor att påbörja en viktnedgång men går bara upp i vikt så nu måste jag ta tag i livet…. I helgen har jag ätit allt och lite till. Godis i mängder och även godis jag inte tycker om….

Jag har tränat sedan i början av december och sedan januari har jag varit på gymmet typ 3 ggr/vecka vilket gör att jag får mer ont i kroppen. Träningsvärken är rätt så ok för den går över men när den läggs ovanpå min vanliga värk ja då är det svårt att låta bli att äta🙈😅

Jag vet inte för vilken gång i ordningen, men jag har skrivit om detta förut och gjort många försök att gå ner i vikt genom att skriva det här så nu är jag lite desperat och gör ett nytt försök.

Så här kommer försök nr….. har ingen aning😅

Jag siktar på att försöka igen med ACT ALP, då jag åt den sist så försvann nästan den smärtan jag får av kläder, mina nervändar på huden är superkänsliga så jag får ont när kläder sitter lite tight, ….. så jag hoppas på samma resultat igen😁

Jag hoppas att om jag skriver här så kommer jag att vara mer motiverad. Första målet är att väga under 90 kg när vi åker på semester i september. Slutmålet är att jag ska väga 78 kg i mars 2025.

Vikt idag 1/4 2024 = 102 kg 🙈😭

Förhoppningsvis så är det mycket vätska så att det försvinner fort🤪

Läggdags 1/4 – 2024

Lite bättre till mods än jag var i morse😅 Jag kommer att fixa detta😁

Ha en alldeles underbar kväll och sov gott

Kram Mia

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *