Orka med livet är ibland lite jobbigare än vanligt…

Klimakteriet, träning, mat och jobb och däremellan så ska jag vara en sexig fru åt min man också🙈

För 3 dagar sen sprack orken att vara duktig så dax att skifta fokus…

Jag har fått nytt träningsprogram av min fysio vilket gör att jag har mer ont och kommer så att ha förmodligen i många månader så jag behöver lite mer frihet med maten för att stå ut med kroppen. Så jag ska försöka att äta så ”ren” mat som möjligt (undvika processad mat) och låta bli raffinerat socker så mycket som möjligt. Men jag kommer att äta mer frukt och kanske en glass eller mörk chokladbit ibland. För att inte överäta så kommer jag att räkna kalorier….

Jag har fått flytta från E-Gymet och är numer bland de som tränar lite mer än mig. Det märks eftersom jag har lättast vikter av alla🙈💪😅

Jag har gått från 8 till 11 övningar och 3 av benövningarna som förut var båda benen samtidigt är nu ett ben i taget😅 Jag har sån sjuk träningsvärk i min rumpa😂

Nåja, bara att bita ihop och ta tag i livet🥰

Ha det alldeles underbart❤️

Kram Mia🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *