Det här är en väg man kan åka när man åker från Dömitz till Melsungen, men den åkte inte vi. Det var ganska rörigt och svårt att ligga precis efter varandra så mycket telefonkontakt och letande på GPS:en så jag kan tyvätt inte visa exakt hur vi åkte, men det tog inte 3 tim och 57 min utan snarare 7 timmar att ta sig till Jonathan.

Då vi vet hur svårt det är att få en plats på ställplatsen i Melsungen så valde vi att åka dit och hoppas att mamma och Kenneth kunde få en plats till sin bil för att sedan packa in oss i vår och åka upp till Jonathan.

Jonathan visste att jag, Mamma och Kenneth skulle komma ner till hans födelsedag som är i morgon. Vad han inte viste var att även Per-Anders skulle komma. Vi pratade med Jonathan innan ”jag” åkte hemifrån i onsdags och bekräftade då att min man inte skulle komma med ner så det blev en lyckad överraskning när vi kom till WG:n och Per-Anders var den som kom först. Jag tror att han blev glad, jag filmade så jag kunde inte ta kort på överraskningen men här är en bild på en fin bilkö och en på Jonathan och Bamse på kvällen den 17 efter träningen.

Vi var ganska möra och Jonathan skulle upp tidigt på lördagsmorgonen då de hade n träningsmatch i Lemgo som ligger ca 15 mil från Melsungen så vi myste, åt och körde upp Jonathan så att han kunde förbereda sig inför morgondagen.

Vi fick ju inte träffa Jonathan innan matchen så vi fick ringa och gratta honom på telefonen på morgonen, vilket kändes lite B när vi ändå var på plats liksom.

Jag, mamma och min man valde att åka och se träningsmatchen. Jag tror inte att mamma har sett Jonathan spela live någon gång så även det var något nytt för henna. Kenneth var kvar i Melsungen och vilade upp sig och tog hand om Bamse. Jag lyckades köra lite fel så vi kom precis innan matchen startade. 3 x 30 min träningsmatch, en svettig/blöt grattiskram och 200 bilder senare så åkte vi hem igen. Vi är dock värdelösa på att hålla maten när vi åker på semester så vid ca 16 tiden åt vi lunch på väg hem från Lemgo. Jonathan åkte med sina lagkamrater och vi kunde fira Jonathan på riktigt först vid 19 tiden på kvällen.

Det var nu dags för överraskning nr 2. Förra året missade Oskar att gratta honom på hans födelsedag, han ringde först dagen efter, men i år kompenserade Oskar med att ta med sig sin flickvän och komma till Jonathan för att gratta honom live. Så härligt att se hur glad han blev att se sin storebror på torget i Melsungen. Hela gänget åt mat och myste under kvällen. Det blev en bra dag och mammahjärtat är påfyllt med råge.

Ha det fint
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *