29 juli 2020

Förra veckan fyllde jag 50 år, det är både coolt och lite skrämmande. Det känns som att jag nästan har landat efter förra veckans alla händelser, alla födelsedagar, bröllopsdagar och fester.

Nu har jag troligtvis levt mer än halva mitt liv. Det har gått så fort men ändå så långsamt. Vissa människor har bara varit i mitt liv i några år andra i alla mina år och ändå känns det som att jag alltid har haft alla mina människor med mig hela livet.

Jag tror ju att vi lever flera liv, eller jag måste tro det för att stå ut med att mina människot ibland lämnar i förtid och det gör att jag inte är rädd för att lämna själv. Jag försöker leva mitt liv här och nu och njuta av här och nu. Det funkar inte alltid, men jag gör mitt bästa.
Jag njuter lika mycket av att vara på resande fot i Italien som att få sitta isoffan en hel dag och bara brodera och titta på tv. Jag har inget behov av att resa, upptäcka och göra saker hela tiden. Men jag mår bra När jag gör det.

Just nu njuter jag av att faktist vara 50 och typ mitt i livet. Det blir ju som bara bättre och bättre. Saker som förut gjorde mig stressad som att jag måste ha en bikinikropp till sommaren, jag måste hinna med allt och att ha småbarn är ju liksom förbi. Jag har nu bytt ut bikinin mot baddräkt 😉 Jag har insett att jag hinner inte med allt och mina barn har vuxit upp och klarar sig mer själva och jag kan föra samtal med dom vilket jag älskar.

Livet är som sagt rätt ok just nu.

Jag firade min födelsedag med att ha poolparty i våran trädgård med några av våra närmaste vänner i coronavänlig stil. När coronan är över så får vi fira riktigt både min man och jag med en fest med alla våra vänner.
 
Ha en underbar dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *