Idag är det morsdag i Tyskland🥰, men vi firar den inte idag, jag får vänta tills den firas i Sverige 😜🤣.

Jag hade med mig frysta kalvlägg hemifrån, de funderade som kylklampar till min mat på nerresan, som jag tänkte tillaga hos Jonathan. Jag har aldrig tillagat kött med ben i, så varför inte prova när man inte är hemma med ett kök som jag känner igen…
Det blev ”Bräserad kalvlägg med grönsaker” från hemsidan https://svensktkott.se/recept/brserad-kalvlgg-med-grnsaker/ . Så vi förberedda grytan och in i ugnen innan vi åkte till gymmet.

Idag har jag agerat chaufför. Det är nice att få vara med killarna, se Jonathan i hans vardag. Stereon på högsta volym, takluckan öppen (har aldrig förstått varför man sätter en taklucka på en bil med ac) och skönsjungande ungdomar i bilen till låtar som Roar med Katy Perry tog mig tillbaka till ungdomens glada dagar.

Killarna skulle till gymmet och träna ben och jag tog en promenad, har lovat mig själv att jag ska försöka fortsätta träna lita varje dag när jag är här så att jag förhoppningsvis kommer att fortsätta när jag kommer hem. Jonathan hade visat mig vart jag kunde gå och hur jag skulle undvika uppförsbackarna, men naturligtvis så valde jag uppförsbacken….. Jag liksom blev nyfiken på vart den gick, kan tillägga att jag har ganska svåra problem när pulsen stiger för snabbt, jag blir yr och mår jätte illa. Kan jag öka min puls långsamt så går det oftast bra. Därför så är trappor och branta uppförsbackar inte att föredra, men av någon anledning så dras jag till dylika när jag är ledig. Så det blev en långsam promenad uppför och det var det värt när jag väl kom upp till toppen…

Efter en lika musikalisk upplevelse hem så var det dags att se om grytan överlevt timmarna i ugnen. Alltså kalvlägg…. mums…. vilket kött. Men 1.2 kg kött inkl ben är inte mycket när man har en elittränande unge som ska bygga muskler. Jag hade sett framför mig 3 fyllda matlådor att ha i frysen, det blev 1….

Vi avslutade kvällen med att kolla på match. MT-talents andra lag som förra fredagen lyckades klättra en division spelade sin sista hemma match. Jag är inte bra på att vara social hemma i Sverige på ett språk jag kan så här nere där man ska vara så korrekt så är det inte lättare eftersom jag inte förstår vad de säger, volymen i hallen är brutal och dom inte kan engelska så bra. Men med Jonathan vid min sida så kändes det ändå ganska ok.

Nu är jag helt slut och jag vill bara gå och lägga mig.

Ha det underbart

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *