3 feb 24 kl 01:30
Väcktes av brandlarmet. Tog lite tid att fatta, klädde på oss fort, ta med sig det viktigaste, på med ytterkläder och ut. Väl ute i trappen fick vi reda på att det var falsklarm. 3 brandbilar samt polis på plats. Pulsen i taket och svårt att varva ner. Lyckades somna om.

07:45
Frukosten var riktigt bra, det finns till och med glutenfria alternativ. Med felplacerade skyltar och jag för trött för att fatta resulterade i färskost istället för yoghurt. Kan inte rekommendera att äta färskost som yoghurt🤦‍♀️

Även idag testar vi lokaltrafiken. Idag blir det en heldag i Potsdam

Att Jonathan var i Potsdam redan visste vi men vi hade bestämt att vi skulle träffas när de kom till hallen där de skulle spela, men när vi väl kom in till centrum så kom några ur hans lag tillsammans med Jonathan mot oss. Det tog ett tag innan vi kände igen dom. En snabb kram och ett hur mår du, hälsa på lagkamrater och sedan iväg (vi vill inte störa honom före matchen).

Det blev nästan svårt att hinna med att både fika och äta lunch innan meddelandet kom från Jonathan att de var på väg till hallen. När vi satt oss att fika kom Jonathans tränare, fysio och Holger som bland annat hjälper till med killarna i huset där dom bor och pratade lite. Potsdam är verkligen inte stort ibland.

Det börjar bli dags att ta sig till hallen där vi ska få träffa Jonathan lite längre. Även denna gång hade vi svårt att hitta hallen… det är lite jobbigt när dom bygger om hela tiden när man tror man har koll, men inte då… hahaha… Tur att vi har en son som kan guida oss rätt.

Flera spännande, härliga och frustrerande timmar med Jonathan i närheten. Matchen började bra, men efter ca 15 min var Potsdams målvakt bättre än våra så matchen slutade med en förlust på 12 bollar. Vill du se bilder från matchen så finns dom under fliken foto/handboll. (när vi kom hem så såg vi matchen igen och då hörde vi att vi lät mer än Potsdams hejarklack så vi vann där)

En trött, svettig, arg och besviken son fick vi prata med efter matchen och långa kramar och lite peptalk senare så vinkade vi hej då i regnet till vår älskade son.

Vi hade en plan… att ta tåget tillbaka till Berlin och besöka en jazzklubb där ett band som heter Mike Russels Funky Soul Kitchen skulle spela, men det var sjukt fullt, vilket var synd för det var supermysigt där inne, puben påminde om Engelen i Stockholm. Notering till oss själva att gå dit nästa gång vi är i Berlin.

Ut i regnet igen och leta på ett nytt ställe. När vi klev av tåget i Berlin så öppnade dig himmelen och vi hade kanske inte helt rätt kläder för det vädret men blöta och hungriga hittade vi en Ölrestaurang som heter Dolden Mädel. Jag åt potatismos och ägg och min man åt en macka med råbiff, gott…

Väl tillbaka på vandrarhemmet kollade vi på Mellon men kände att det inte var något som fastnade, kanske om man får lyssna på dom ett tag. Sminka av mig och nanna kudden och hoppades på att det inte blev något brandlarm i natt.

Sov gott, kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *