Ibland blir jag kanske lite för mycket🫣 men jag gillar att gå all in och har man börjat googla på något så ser algoritmerna till att man får se fler av detsamma…. Så det är algoritmens fel att det nu är solrosor överallt på min salong😅😂🌻

Jag har äntligen fått bort snögubben som hälsat er välkommen när ni kommer hit och ersatt den med ett hjärta av 🌻🌻🌻

Det tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle använda för mall/form och hur jag skulle tillverka den, eftersom de färdiga jag hittade var för små. Så kartong och oasis fick bli arbetsmatreal. Tyvärr så funkar inte oasis och dubbelhäftande tejp så bra ihop (vilket jag borde ha förstått🙈) så det fick bli gladpack och najtråd men nu sitter hjärtat på plats på en canvas😁

120 st solrosor ska nu limmas på formen/mallen. Jag tänker att jag försöker med en limpistol.

Först lägga ut och sedan limma. Hmmm varför valde jag ett så stort hjärta… har ingen bra plats att vara på som inte är golvet… tur man är ensam så mycket här hemma att man kan använda köksbordet…. 120 blommor är väldigt många blommor…😅

Efter typ 3 timmar så är den klar och nu hänger den på sin plats. Hoppas att den gör er lika glad som den gör mig.

Ha en alldeles underbar vårdag🌻🥰

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *