5 juni 2020

Snart 50
Egen företagare 25%
Sjukpensionär 75%
Blond (snart gråhårig 😉
Mullig
Trött
Lycklig
Hur ska man identifiera sig egentligen. Jag är en trött, mullig, blond och lycklig sjukpensionär som driver ett företag 🙂
Jag har bra dagar och jag har dåliga dagar, jag har även dagar där det tar extra lång tid att krypa upp ur hålet jag hamnat i. Jag försöker dock ha ett motto. Idag är en bra dag!

Jag har en längtan efter att få uttrycka hur det är att leva som sjukpensionär, egen företagare och att vara jag. Jag har försökt flera gånger men har svårt att tro att någon ska vara intresserad av vad jag har att säga. Jag gör ett nytt försök nu, men jag gör det för min skull. Kalla det 50 års kris eller vad ni vill men här är min dagbok.

Ha en underbar dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *