7 juni 2020

Kvalitetstid med min man…. 

Ja, ja jag vet att det inte är klimatsmart att köra bil, men jag och min man älskar att åka bil, tillsammans. Vi kör inte så mycket till vardags då min man har gångavstånd till jobbet och jag, ja jag behöver ju inte gå långt alls 😉

I går fick vi lite tid över, så vi tog bilen på en tur, visste inte riktigt vart vi skulle åka så vi siktade mot Idkeberget. Svängde av till Spånsans Fäbodar, åkte förbi platsen där jag hade stor del av min maskinförarutbildning när jag gick fordon för en herrans massa år sedan. Vägen vi hamnade på var en återvändsgränd, men det var så fint.

När vi kom tillbaka på Idkebergsvägen åkte vi mot Tuna Hästberg och hamnade vid Äventyrsgruvan, så coolt ställe. Vi visste att det fanns men inte vart det låg. Vi trodde hela tiden att vi åkt fel för vägen blev bara mindre och mindre. Nästa sikte blev Nyhammar, en liten bruksort där det faktiskt fanns en lanthandel. Så roligt att se att det finns trots att stormarknader tar över, det blev en glasspaus där.

När vi får ut och åka bil så blir det som en minisemester, batterierna laddas och livet blir lite lättare. Idag är det vaxning på g i salongen. Kunder som bor en bit bort ska få komma och bli sommarfina. Det bästa med att vara egen och ha salongen hemma är att jag får bestämma helt själv hur jag ska jobba.

Ha en underbar söndag.
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *