11 juni 2020
Min pappa…..
Idag skulle min pappa ha fyllt 75 år……

Det här är min pappa, Tommy Söderlund.
Idag skulle han ha blivit 75 år, Grattis Pappa <3

Jag saknar dig så mycket, fast ibland känns det som att du ska komma in genom dörren och säga hej.

Det är 15 år sedan du dog i november i år. Tänk vad åren går fort och ändå känns det som att det var igår.

Jag är så tacksam över att du hann uppleva den första stora förälskelsen innan du lämnade oss, att få se att även du kunde bli svartsjuk ;-). Tänk så många diskussioner vi hade om allt, du kunde verkligen hitta det positiva i allt, vilket ibland gjorde mig galen. När jag bara ville att du skulle hålla med mig så vred och vände du på saken så att jag skulle lära mig att förstå andra. När vi rensade ut ditt hus hittade vi brev till diverse instanser där du på ett otroligt trevligt sätt skällde ut olika människor för att du tyckte att dom behandlat dig orätt. Men man småler hela tiden för du gjorde det med hjärta och det märks, jag tror inte att någon har känt sig påhoppad. Du har lärt mig så mycket om hur jag kan leva mitt liv lyckligt genom att tänka positivt, le när jag pratar med människor som jag kanske inte har lust att prata med (säljare och liknande) för att inte vara ohövlig. Leva här och nu, acceptera val jag gjort och förändra det jag inte är nöjd med.
Det är inte alltid jättelätt, men jag är tacksam över att jag har fått det med mig när jag växte upp.
Tycker Mycket Om Dig (pappa sa aldrig att han älskade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *