12 juni 2020

Idag ska vi fira en student….
Jag har lyckan att få ingå i ett gäng med underbara människor. Jag har haft nöjet att få hänga med min mans vänner i snart 23 år, vi har varit på varandras bröllop, dop, födelsedagar och ledsamt nog en begravning. Vi har firat nyår, midsommar och de senaste åren även studenter. Och idag är det dags igen, vi ska fira en student. Mysigt <3
Det blir en student i Corona style, utomhus och på behörigt avstånd. Det är ledsamt att hon inte får uppleva en riktig student, men å andra sidan kommer hon att minnas den för alltid, året då inget var som det brukar.

Innan kvällen så ska jag ta hand om 2 kunder <3 och skicka en unge på fjällvandring. Lite jobbigt i mammahjärtat, första gången han får åka själv så här långt. Ja, jag vet att jag är en hönsmamma men det står jag för….
Jag låter ju honom åka…. det är ju bra…. eller……

Svårt att veta i dessa tider vad man ska tillåta sig att göra. Men killarna har lovat att hålla avstånd till andra på resan och vara rädda om varandra så det ska nog gå bra. Jag längtar lite till på söndag när dom kommer hem…… men även på att få bilder från fjället. Jag unnar dom verkligen den hör möjligheten, att få hänga med sina polare som man känt sen man var typ 7 och några ännu lite längre. Dom är så mysigt gäng och dom tar verkligen hand om varandra.

Nej nu måste jag ner och förbereda jobb, första kunden kommer om 50 min och jag har inte fixat i ordning mig än….

Ha en underbar dag.
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *