15 juni 2020

Äntligen Måndag!… 

Vilken fantastisk helg vi just har haft. Den kommer jag att leva på länge. Så lugn och skön, lite trägårdsfix, vila och god mat.

Ibland måste man stanna upp och bara reflektera över livet och det har vi gjort i helgen. Planerat lite vad vi vill göra när barnen flyttat hemifrån, förundrats över att vår yngsta son är så sjukt målmedveten med vad han vill i sitt liv att han har planerat luncherna för hela sommaren som han säger att han ska laga själv (låter toppen tycker jag). Han ska bli handbollproff i Kiel, låter som ett superbra mål i livet. Jag håller alla tummar jag har för att han når sitt mål, det ända är att går det som han vill så flyttar han hemifrån om 2 år…. är JAG redo för det????

Min äldsta son kom hem igår helt lyrisk efter att ha åkt buss & tåg till Grövelsjön, bott i tält och vandrat i 2 dagar med sina bästa vänner. Han har filmat allt och vi längtar tills han har redigerat klart så att vi också får uppleva. Det är så roligt att ha en son som filmar allt han och kompisarna gör, vi får vara med och uppleva och han får minnen för livet.

Nu ska jag snart gå en uppdaterings kurs i MÅ Pure Cell Treatment, på nätet.
Det bästa (för jag tycker att man ska försöka se det positiva med allt) med coronan är att jag som inte mår så bra av att resa eller att jobba heldagar, kan få gå en massa kurser viralt. Det är mysigt att få träffa Maria Åkerberg och henner Dream Team live, men det här ger mig möjligheter att lära mig mer oftare än i vanliga fall, och det är ju underbart.

Ha en underbar dag.
kram Mia  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *