20 juni 2020

Sommar, sommar, sommar☀️ 

V 25….veckan som försvann
Jag hade stora planer för v 25, skulle egentligen varit i Idre med min yngsta son, som skulle ha varit på läger. Men det blev flyttat så det blev jobb istället. Gick om MÅ Pure Cell treatment untbildningen då den erbjöds online…
Så nyttingt att gå om utbildningar ibland, för att uppdatera sig och få nya erfarenheter. Ska bli så roligt att använda det nya jag lärt mig på tisdag då jag har en Pure Cell på en kund Massagen är bättre nu än tidigare och jag får ett bättre flyt i behandlinen, underbart
När jag lär mig något nytt så blir det som att jag går in i min egna bubbla för att memorera var jag lärt mig. Sen kom midsommar och nu har det helt plödsligt gått en vecka sen sist….

Trots min kropps dalar så har jag ett fantastiskt liv. Härliga vänner och en underbar familj gör livet lite lättare att leva. Ett galet bra jobb är inte fel det heller
Ha en härlig dag i solen
kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *