27 juni 2020


Vi har nästan varje fredag ätit tacos sedan min man fyllde 30 för typ…. nyss… eller hur var det nu….

Man undrar när ska vi tröttna…. inte än ialla fall. Tacosen har liksom blivit en tradition, vi samlas hela familjen och myser, till och med katterna kommer och sitter och väntar på sin gomat så fort vi säter på stekpannan för att göra tacofärsen. Jag äter ju inte vetemjöl och jag hade glömt köpa sallad så då fick jag lov att prova något nytt…. Tacos i paprika var fantsastiskt gott, det måste ni prova.

Igår var inget undantag, vi hade ett härligt fredagshäng på altanen med tacos, poker och jordgubbar med grädde. Jag tog till och med en drink, en Lennart = päronkonjac med sprite, min är dock så svag att den mest smakar päronsoda, men den är god.

Livet är fullt av värdefulla små saker som jag värkligen försöker ta vara på. Det är dom som gör livet värt att leva.

Ha en underbar helg.
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *