För ca en månad sedan gjorde jag något som alla kvinnor i min ålder borde få göra. Jag fick göra en fotografering där fokus låg på att jag skulle känna mig sensuell.

För mig har alltid vikten varit ett problem, jag pendlar ständigt i vikt då jag använder mat som tröst när jag har ont i min kropp. Vartannat år går jag upp 20 kg och vartannat år går jag ner 20 kg. Ju äldre jag blir ännu svårare att gå ner i vikt, jag vet att min kropp mår bättre om jag väger lite mindre, jag behöver inte väga superlite, men då jag har problem med mina fötter så är det ju bra men jag håller mig någorlunda i vikt.

När jag går upp i vikt så känner jag mig inte jätte sexig utan mer som en flodhäst jag får svårt och röra mig då jag har ont hela tiden. När jag ligger ner i sängen är jag minst smidig och vända mig kan vara ett helt projekt, så det här med att känna mig sensuell är inte helt enkelt.

Förra året när jag fyllde 50 år fick jag av min mamma, min syster, morbror och mormor med respektive, en fotografering med den fantastiska Josefine Jondelius @jondeliusphoto

Nästan ett år senare så var det dags. min syster kom upp och höll mig sällskap. Vi åkte till Grängshammar till ruinen där vid kyrkan och fick spendera en hel timme med Josefine. I början kändes det pinsamt men ganska snabbt fick hon mig att känna mig som en supermodell. Hennes kommentarer att, det här blir en fantastisk bild, där satt den, du är så vacker, den här bilden blir perfekt och nu har vi den gjorde att jag kände mig som värsta Donnan.

När jag sedan fick de första tre teaserbilderna såg jag för första gången det jag tror att min man ser när han ser på mig. När jag ser mig själv i spegeln så ser jag en fet flodhäst, men det är ju inte det han ser utan det är den vackra nymfen som Josefin fick fram i sina jättefina bilder på mig.

Ha en fantastisk dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *