21 april 2021

Dag 10 på mitt nya liv…. jag är tillräckligt motiverad för att fortsätta. Bara 141 dagar kvar på fas 2 (första fasen var bara 4 dagar).

Hypnosen är spännande, jag ska gå minst 10 ggr och det är en massa hemuppgifter, förstår att detta kommer på något sätt att förändra mitt liv. Jag har fått 3 förinspelade program som jag ska försöka göra ett om dagen så att jag vänjer mig vid hennes röst, dom gillar jag mycket, men jag ska också försätta mig i egen hypnos och ställa frågor till mig själv, dom är svårare. I måndags under hypnosen fick jag en känsla av att jag vill måla, så nu har jag köpt hem en Canvas och färg och ska snart sätta mig och testa. Jag har aldrig målat på känn förut utan bara bestämt, så det här ska bli spännande…..
Jag har fått i uppgift att skriva massa positiva saker om mig själv denna vecka…. inte riktigt så lätt som man tror, men jag kämpar vidare.

Ha en alldeles fantastisk dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *