12 aug 2021

JAG ÄR INTE EMOT VACCINERING!!!!

Jag ställer däremot frågan om det är vettigt att vaccinera en grupp människor som inte på något sätt är i riskgrupp för att drabbas svårt av en sjukdom med ett vaccin som vi inte vet något om. Just nu ingår världens befolkning i ett experiment. mRNA vaccin är något helt nytt, innan covid-19 hade det inte ens testats på människor. Efter covid-19 så har det testats, innan lansering, under kort tid på friska människor. Vad jag förstår så är vaccinet är framtaget för att minska risken för att göra oss allvarligt sjuka, det är designat för att aktivera våra antikroppar inte hela vårt immunförsvar som våra gamla vaccin gör. Vi kan inte jämföra detta vaccin med våra gamla vaccin för det är inte samma teknik för att trigga vårt immunförsvar.

Jag kan se att det finns en poäng att vaccinera riskgrupper eftersom vaccinet ska göra oss mindre sjuka om vi får sjukdomen, men att vaccinera en grupp som inte ens drabbas hårt av covid-19, kan det vara vettigt?

https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/

Jag hittade denna bild på folkhälsomyndigheten idag, (via länken så ser du den bättre) varje stapel representerar 10 år så överta stapeln i alla 3 är 0-9 år, nästa är 10-19 år osv.

Trots att åldrarna 0-40 år är de som visar flest positiva covid-19 svar, så är dom inte på intensiven i samma utsträckning som de som är över 40 år och de flesta som avlidit av Covid-19 är över 60 år.

Det här är statistik som alla kan läsa på folhälsomyndighetens sida..

Min modersinstinkt säger mig att jag inte vill riskera våra barns hälsa med ett vaccin, som är designat för att minska risken för svår sjukdom, på en grupp människor som inte ens blir svårt sjuka.

Ja det finns undantag 12 barn har dött med/av covid-19 och 78 barn har legat på intensiven med covid-19. Det är tragiskt, men vi vet inte hur många som kommer att få men för livet av detta vaccin som inte är testat på denna åldersgrupp. 

Här nedan är en intervju med två läkare/forskare vara av den ena Robert Malone var med och tog fram mRNA tekniken. Det är en lång intervju, men den är saklig. Ingen av dom är emot vaccinering. Den finns både på spotify och Apple Podcast.

Du hittar även en intervju med en kvinna, vars bror dog efter att ha fått vaccinet. Jag vill inte köra med skrämseltaktik men det är en viktig intervju för den visar att eftersom det inte finns tillräckliga studier så vet vi inte vilka vi inte ska vaccinera. Vilka är i riskgrupp för att ta skada av vaccinet.

Jag utmanar dig att lyssna.

Ha en underbar dag!
Kram Mia

Trish Wood Is Critical med Dr. Byram Bridle & Dr. Robert Malone
Spotify:
https://open.spotify.com/episode/6qb7NCoAfrHG9ygKnUdNjC?si=3MFIQeY7QyymNCEJ1-zEmw&dl_branch=1

Apple Podcast:
https://podcasts.apple.com/ca/podcast/mrna-tech-inventor-robert-malone-backs-up-prof-byram-bridle/id1513237951?i=1000526212312

Hur mår Sverige?
Min bror dog efter vaccinet.
https://youtu.be/sJs7yXBM_vE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *