2 maj 2022

För några dagar sen blev jag kontaktad av en av mina vänner som behövde sällskap på en konsert, hon hade en biljett över. Först tänkte jag att nej….jag orkar inte… är för trött, har för ont, alla ursäkter du kan tänka….

Men när jag tänkt ett varv till så tänkte jag att jag behöver det här och Ullis är den bästa att hänga med när man går på konsert….. för hon vill ochså dansa….

Jag vaknade igår (söndag) morgon och kände att nej, varför, jag vill ju bara sitta hemma och tycka synd om mig. Men det kan man ju inte göra när man har lovat att följa med så jag försökte peppa upp mig. 

Ullis kom och hämtade mig och resan mot Gävle började. Jag och Ullis träffas inte jätteofta men det var som vi träffades igår. Tiden i bilen bara flög förbi och det var så härligt att prata med någon som förstår hur det är att leva med en kropp som inte vill. Kände mig lite mer pepp, när vi väl kom fram.

När Magnus Carlsson tog första tonen var det som att jag blev 20 igen, innan kroppen ballade ur, och jag bara dansade tillsammans med Ullis och tonerna från Magnus röst och musik. Allt från dansband, latino, disco till schlager. Det var en himla tur att han i mitten lyckades få in en ballad så att man fick sitta lite. 

Platserna vi hade tillät att vi kunde stå och dansa hela konserten och låta våra kroppar njuta av härliga ryttmer utan att störa de som stod bakom. Vi fick smickrande kommentarer från personalen när vi gick för dom tyckte att det var underbart att vi njöt av showen. Fler människor borde låta sig ryckas med av musiken och bara röra sig i takt eller otakt om det är lättare.

Jag kände verkligen att jag fyllde på själen igår. Jag har saknat att dansa, det är liksom min grej, jag har aldrig varit en hänga i baren tjej utan dansgolvet är min plats. Jag är av hela mitt hjärta så glad att Ullis fick mig med ut igår det behövde jag.

Idag är dagen efter…..

Min själ är fortfarande full av energi men min kropp…ajajaj…. Den får betala priset.

Jag har sjukt ont och är lite mer yr än vanligt i huvudet (notera att jag var som vanligt nykter igår) Det är inte helt enkelt att hålla upp kroppen idag, jag är tacksam över att jag börjar sent idag. Behövde dock handla som är tur för då behövde jag tvinga mig upp och komma igång.

De flesta av mina intressen som fyller på min själ, är inte kompatibla med min kropp, men jag har lärt mig att det är helt ok att må lite skit för att få uppleva kvällar som igår.

Så kontentan av gårdagen är. Själen påfylld på ett helt underbart sätt….

Kroppen får jag ta hand om under veckan… det var det värt….

Jag börjar med att skämma bort kroppen med lite glass, banan, grädde och chokladsås 🙂

Ha en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *