Efter en natt i bilen, som jag trodde skulle ha blivit någon timme, bestämde jag att det får bli Puttgarden-Rödby och Öresundsbron hem. Det bästa med den vägen är att färjorna går varje timme och man behöver inte förboka. Det sämsta när man kör själv är att det blir fler mil att köra. Jag tog någon extra timme att vila lite och handla lite. Vädret var med mig och jag njöt av solen.

Eftersom jag är en något förvirrad kvinna i mina bästa år så måste jag ta kort på vilken våning bilen står så att jag vet vart jag ska när färjan är i hamn. För min del så var denna resa viktig för mig, jag känner att jag har tappat min förmåga att klara mig själv. Jag känner mig förvirrad i folksamlingar och jag vet inte hur jag ska föra mig på t ex restauranger. Men jag klarade det!

Min mamma och Kenneth var i Helsingborg samtidigt som jag var det så jag fick äran att spendera kvällen med dom.

En otroligt skön kväll med promenad vid havet och en god natts sömn så kunde jag fortsätta hem.

Det bästa med att ha en säng i bilen är att man kan ligga skönt och vila, får man dessutom ha denna utsikten så är det ju bara bättre.

Det har varit fantastiskt att få vara hos Jonathan själv (jag har saknat min man) men jag tror att vi umgås annorlunda med våra barn när vi får vara själva med dom. Det är så skönt dock att vara hemma igen hos mannen jag älskar. Ett stort plus är att jag fick se våra fina paradisäppelträd blomma <3

Jag ser fram emot att få börja ta hand om er igen.

Ha det bäst
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *