Vi i Sverige har valt att använda Pfizers, Modernas och Astra Zenecas vaccin det är 2 olika typer av vaccin. Pfizer och Moderna är ett mRNA vaccin och Astra är ett är ett vektorbaserat vaccin.

Pfizer/BioNTechs
vaccin Comirnaty är ett nukleosid-modifierat messenger RNA (mRNA) fragment, vilket kodar för SARS-CoV-2 spike-proteinet, som är inbakat i en lipidnanopartikel. På detta sätt kan kroppens egna celler tillverka spike-proteinet och sätta igång immunförsvaret. Tidigare har inget mRNA-vaccin funnits på marknaden. mRNA-vacciner anses vara stabila och kostnadseffektiva. Produktionen är förhållandevis enkel. Comirnaty har fått en uppdatering för omikronvarianten BA.1.  I dag är det dock BA.4 och BA.5 som tar överhand, men de olika omikronvarianterna har flera likheter. Hur verksamt det nya vaccinet är mot de senaste varianterna går ännu inte att säga, då data är för begränsad.

Vaccinet ges i två doser (30 mikrogram mRNA BNT162b2) med 21 dagars mellanrum intramuskulärt i deltoideusmuskeln. Vaccinet skall förvaras i -70 grader vid lagring och transporter, men kan förvaras i kylskåp i 5 dagar. Villkorat Godkänt EU 21 december 2020.

(Källa: Internetmedicin.se)

Jag har mest information om Pfizers vaccin och det finns en hel del att säga om det. CDC i USA ville att data från Pfizers egen studie, den som CDC godkände användandet av vaccinet med skulle ”gömmas” i 75 år, men tack vare ett ”freedom of information act” och en domare som vågade stå emot narrativet så har CDC tvingats släppa data från studien. Data visar på många oklarheter i studien och många menar att vaccinet borde aldrig blivit godkänt om man utgår från studien.


Canadensiska läkare, forskare och medicinsk personal har gjort en informativ Pdf presentation om risk/nytta analysen på Pfizers injektion.

Orkar du inte se filmen så kan du läsa PDF presentationen här!


Jessica Rose ger här en föreläsning om innehållet i mRNA injektionerna på en läkarkonferens som hölls i Stockholm i januari i år.

Dr Jessica Rose – Pandemistrategier, Lärdomar och konsekvenser. Läkarkonferensen i Stockholm, 21- 22 Januari 2023

Jessica börjar med att berätta hur lång tid det normalt tar att ta fram ett vaccin och att det finns inte tillräckligt med data för att veta om det här vaccinet är säkert på kort eller lång sikt eftersom man vaccinerade placebogruppen efter 2 månader och att studien inte har pågått tillräckligt länge.
Ca 5 min in i videon så börjar Jessica prata om innehållet.
6:15 min in i videon berättar hon om nano partikel oljan som används för att få in RNA sekvensen in i våra celler för att kunna producera spikproteiner. Man använder en PEG olja (vilket jag inte ens vill ha utan på huden än mindre i min kropp) Denna olja ska inte användas på människor eller djur.
13:44 in i videon börjar Jessica prata om mRNA. Jessica är fascinerad av tekniken men känner att det inte var läge att använda det på människor. Hon pratar om att mRNA kan omvandlas till DNA i våra celler och vad kan det innebära i framtida foster om detta sker i äggstockarna eller testiklarna.
18:20 in i videon pratar Jessica om Spikproteinet. Man sa att spikproteinet skulle stanna i muskeln i armen, men man har hittat spikproteinet i äggstockarna i djurförsök men även i människor.


Informationen vi fick från början var att om vi vaccinerade oss så skulle vi inte kunna smitta vidare, men vaccinet var aldrig testat för det i ursprungsstudien. Vill du se hela EUs Covidkomissions utfrågning av Pfizer så hittar du denna här!

Maddie de Garay var ett av de barn som var med i Pfizers studie för vaccinet för åldern 12-15 år 1005 barn fick vaccinet 978 barn fick placebo.

Här är Maddie och hennes mamma under en presskonferens som Senator Ron Johnsson ordnade i USA för att visa att det fanns de som blev skadade av vaccinet och att allt de ville var att bli sedda.
Stephanie (Maddies Mamma) berättar vad som hände hennes dotter efter vaccinering. Hon berättar att hennes barn ville vara med i studien för Pfizers vaccin för barn. Hennes familj har aldrig varit med i en studie för medicin tidigare men hon ansåg att det var en vinn vinn situation så Stephanie och hennes man godkände det.

Det har gått 9 månader sedan Maddie fick sin andra dos (när detta spelades in). Maddie kan inte gå, hon sondmatas och hon har konstant smärta i magen, rygg och nacke. Hon känner inte av sina ben och det är bara toppen av ett isberg.
Efter första dosen hade Maddie de vanliga symtomen, ont i kroppen, trötthet, feber som avtog efter några dagar. Direkt efter andra dosen kände Maddie en direkt smärta i injektionsstället vilket hon påpekade för sin far. Det hände inte efter första dosen. Innan det ens gått 12 timmar efter andra dosen fick Maddie extrema magsmärtor, fruktansvärt illamående och elektriska stötar i hennes ryggrad och nacke, hennes händer och fötter var iskalla och hon hade ont i hela kroppen, armen hon fick vaccinet i blev som bedövad. Maddie hade allvarlig smärta i bröstet, det kändes som att hennas hjärta skulle slitas ur nacken och hon var extremt yr.

Stehanie berättar sedan hur det kan gå till i en medicinsk studie och hur hon litade på läkemedelsbolagen, CDC och sjukhuset som höll i studien att allt skulle gå rätt till.
När Maddie gick med i studien så använde dom en app (Trial Max) där de skulle fylla i data om hur hon mådde upp till 7 dagar efter vaccineringen. Appen tillåter endast att rapportera förvalda biverkningar som feber, rodnad, Smärta i injektionsstället, svullnad, huvudvärk, kräkningar, typiska förväntade biverkningar. Det är allt, man välja mild, medel och svåra symtom och med svåra menas att du måste uppsöka sjukhus för ovanstående biverkningar. Man rapporterade vilken temp man hade vid feber och hur länge svullnaden varade. Det fanns ingenstans man kunde skriva i egen text som beskrev biverkningen.
Om man får något annat symtom så måste man kontakta studie-läkaren eller den ledande utredaren av studien och det är ända sättet att rapportera andra biverkningar, det går inte att få en oberoende kontakt att rapportera till. Vi gjorde som vi skulle och kontaktade dessa personer och dom sa att vi skulle åka till Cincinnati children’s akut mottagning som var sjukhuset där studien hölls. Man trodde att det kunde vara blindtarmsinflammation, viket det inte var. Stephanie påpekade flera gånger att det skulle rapporteras att man varit inne men vad som skrevs in i rapporten är oklart Madides familj det har dom försökt få reda på men det får dom inte. Det lämnar utrymme för mänskliga misstag och att analysen inte blir opartisk.

I rapporten av studien som presenterades i BMJ av vaccinering av 12-15 åringar (författaren av rapporten var den ledande utredaren som höll i studien) innehöll avsnittet för biverkningar 308 ord 76 av dom beskrev en annan medverkande som hade <40 graders temp. Maddies biverkningar nämns inte alls i rapporten.
I FDAs nödgodkännande av vaccinet för denna åldersgrupp är Maddies alla biverkningar reducerat till ”Funktionell buksmärta”. När man slutade samla in data den 13 mars 2021 hade Maddie haft 35 olika biverkningar av vaccinet (6.09 in i filmen ser ni listan på hennes biverkningar)

Maddie var till akuten 9 gånger och blev inlagd 3 gånger (totalt 63 dagar) innan 1 juni 2021. Maddie var inlagd på sjukhus när vaccinet blev villkorat godkänt för 12-15 åringar.
Maddie är fortfarande med i studien (när videon spelades in), så är även hennes bror som fick placebo. Om man har förminskat Maddies biverkningar vad hände då med de som fick allvarliga biverkningar efter första sprutan dom har ju inte fullgjort studien utan blev avskrivna.

Vill du se hela presskonferensen för de vaccinskadade så kan du se den här! Videon börjar ca 30 min in.


Aztras vaccin var det första att stoppas för de som var yngre, det skedde våren 2021 och jag tror att det var personer under 65 som skulle sluta vaccineras pga förhöjd risk av blodproppar.

AstraZenicas
AZD1222 (också benämnts ChAdOx1 eller Vaxzevria) är ett vektorbaserat vaccin som använder ett replikationsdefekt schimpans-adenovirus för att föra in SARS-CoV-2 spike-proteingenen och därmed produktion av antigen som kroppen bildar försvar mot. Godkänt av EU 29 januari 2021. Används knappast i Sverige för närvarande p g a sällsynta biverkningar.

Vaccinet ges i två doser och andra dosen kan ges 4-12 veckor efter första. Kan förvaras i kylskåp. Kan produceras i mycket stor volym till låg kostnad.

(Källa: Internetmedicin.se)

Modernas Vaccin stoppages senare under sommaren för personer under 18 år, m,an hade sett en förhöjd risk för myokardit och pericarditis på unga män.

Modernas
vaccin Spikevax innehåller också den genetiska koden för spike-proteinet täckt av små lipidpartiklar. Spikevax har också fått en uppdatering för omikronvarianten BA.1

Vaccinet ges i två doser, 0,5 ml (100 mikrog mRNA-1273) dag 1 och dag 28 intramuskulärt i deltoideusmuskeln. Kan förvaras i uppdragen spruta 8 timmar, kylskåpstemperatur i 30 dagar, och i -20 grader ett halvår. Godkänt av EU 6 januari 2021. För närvarande skall vaccinet inte ges till personer födda efter 1991, och för personer födda innan 1991 skall en halv dos ges som tredje dos om det blir aktuellt (undantaget personer med nedsatt immunförsvar).

(Källa: Internetmedicin.se)

Alla läkare, forskare och epidemiologer jag har följt under pandemin som har haft en avvikande åsikt än narrativet har aldrig bemöts, jag har inte hittat en enda video i MSM där man bemöter fakta utan man väljer att kalla dessa läkare för nazister och högerextrema antivaxare. Jag hade gärna sett debatter med dessa läkare, forskare och immunologer som baktalats med de som följt narrativet. Om de läkare som jag följer har fel så hade det lätt kunnat motbevisas i en debatt. Men man har valt att censurera och ignorera istället för att debattera.

Det finns ett par på alternativ media, bland annat på YT-kanalen: Världen Idag. Ett samtal mellan Agnes Wold, läkare och professor i klinisk bakteriologi, och Nils Littorin, läkare och doktor i klinisk mikrobiologi och initiativtagare till Läkaruppropet. Denna intervju var gjord innan man började vaccinera barnen i september 2021

I Folkets Radio hölls ett samtal mellan

Ann-Cathrin Engwall är doktor (PhD) i molekylär cellbiologi med immunologi och virologi som specialitet. Hon har vid flera tillfällen riktat skarp kritik mot den i hennes tycka experimentella strategin att massvaccinera befolkningar på Covid-19

Henrik Brändén är molekylärbiolog och anser att den svenska vaccinationsstrategin är i huvudsak god, men är kritisk till att man nu går allt längre ned i åldrarna med vaccinet mot Covid-19. Denna intervju är också gjord under sommaren 2021


Ha en fin dag

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *