Jag har svÄrt att fÄ till vardagsmotion. Jag vet att den Àr viktig, men sÄ mycket av min tid gÄr Ät till att bara fungera i vardagen sÄ jag har svÄrt med att bara gÄ ut och gÄ. Jag vill gÀrna ha ett mÄl med promenaden.

för nĂ„gra dagar sen kom min man hem och pratade om en ny app. En som kanske skulle kunna fĂ„ oss att komma ut. Appen heter ”Hitta Ut” hĂ€r kommer deras egen beskrivning av appenđŸ„°

LETA CHECKPOINTS OCH UPPTÄCK DIN NÄRMILJÖ MED HITTAUT 
Sen 2008 har Hittaut lockat tusentals deltagare att ta sig ut och leta checkpoints. Ta med kartan pĂ„ promenaden, cykelturen eller löprundan sĂ„ aktiverar du bĂ„de kropp och knopp och kanske upptĂ€cker nĂ„gra nya platser. Vid varje checkpoint finns en bokstavskod som du kan registrera pĂ„ ditt konto, med chans att vinna fina priser. Alla kan delta utifrĂ„n sina förutsĂ€ttningar, dygnet runt under sĂ€songen som vanligtvis strĂ€cker sig frĂ„n maj till oktober. Hittaut finns Ă€ven som friskvĂ„rdsprojekt för företag och skolor. 

FriskvÄrdsprojektet Hittaut samordnas av Svenska Orienteringsförbundet och arrangeras av lokala orienteringsföreningar. Finns inte Hittaut pÄ din ort Àn? Ta kontakt med den lokala orienteringsklubben och visa att det finns ett intresse!

Texten kommer frÄn avsnittet om i sjÀlva appen.

I BorlĂ€nge finns det mĂ„nga mĂ„l att nĂ„, sĂ„ vi har nog att göra hela sommaren🙈 Vi tog de första 7 igĂ„r och 4:a idag, sammanlagt fick vi ihop 1 mils promenad😁 Nu blir det lite klurigare för nu har vi tagit de nĂ€rmaste sĂ„ nu mĂ„ste vi gĂ„ lĂ€ngre för att nĂ„ de första
.

NÀr man laddat ner appen sÄ mÄste man registrera sig, men det kostar inget och sen Àr det bara att ut och gÄ eller varför inte cykla. IgÄr nÀr vi kom till vÄr allra första kontroll trÀffade vi ett par som cyklade sÄ nu Àr det bara att laga vÄra cyklar sÄ att vi kan nÄ alla i BorlÀnge.

Ha en underbar dag

Kram Mia

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *