7-10 juni 23

Ja, jag vet, jag gick fordon på gymnasiet…. Men det var faktiskt typ 35 år sedan och eftersom jag valde transport i tvåan så har jag inte jobbat med plåtskador…. Så vi får se nästa år hur bra vi har varit…😅🤪🤣

Vi började med att slipa ner all rost så att det var plåtrent, därefter penslade vi på någon form av rostätare som fick jobba under ett dygn.

Min man spacklade och vi slipade därefter ner spacklet. Jag har ju svårt för just den rörelsen så jag fuskade och använde mig av vår musslip med ett mycket fint slippapper. För att inte hela bilen skulle få färg så klädde jag in den i papp och tejp.

Efter att ha slipat så var det dags att måla. Vi har ingen möjlighet att vara inomhus och lacka så vi var ute. Det är tur att jag inte jobbar som lackerare🙈 fast det hade varit bra om jag gjort det….

Trots omständigheterna och vår lilla kunskap i ämnet så blev det ändå ganska bra. Vi kommer nog att få göra om på några ställen men vi kommer att bli bättre och bättre så vem vet om några år så kanske det håller.

Ha en fin dag.

Kram Mia 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *