11-14 juni

Vi har en massa färg och kakel kvar från renoveringar här hemma så när vi skulle börja planera vad vi skulle göra med själva köksdelen i bilen så rev vi fram allt och vi kom fram till att allt trä i bilen skulle få bli grått och som tur var så är mycket i vårat hem just grått, och när vi provmålat lite så inser vi att den grå färgen vi har i hallen är näst intill lika som tyget som förra ägaren valt till väggarna.

Till köksbänken valde vi det mosaikkaklet som vi har i duschen nere här hemma. Plattornas storlek passade precis på bänken och de matchar liksom både insidan och utsidan av bilen. Det är nästan som att det är meningen att vi ska ha denna bil. Vi har även rinnande vatten😁 Man får pumpa lite men det är det värt🤩

Även fast madrassen ligger på sängbottenskivan så valde vi att måla den för att få en renare, damfri yta. För att vara en så liten bil så var det mycket yta att måla.

Vi fick med madrasser när vi köpte bilen så jag sågade till dom så att de passade formen på bilen för att inte få något mellanrum mellan väggen och sängen på den ena sidan. På den andra sidan är det tänkt att det ska komma ett väggskåp i framtiden. Nu får det stå lådor där dels för att madrassen ska ligga still men också för att ha någonstans att lägga våra kläder.

En heltäckande matta på golvet i bodelen och lådor till köket samt ett lastnät för att hålla vatten och lådor på plats så börjar vi bli redo för en testtur🤩

Myggnätsgardinerna är på plats och vi är redo.

Ha en underbar dag.

Kram Mia 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *