16-18 juni 23

Vi ville hålla oss i närheten av Borlänge utifall något skulle hända på vägen. Vi har ju inte haft tid att lära känna bilen så bra utan vi har mest hållt på med den stillastående. Vi hade siktet på Smedjebacken, men ställplatsen vi siktat in oss på var full så vi åkte till Ludvika, där det skulle finnas en vid vattnet.

Vi hittade en plats och betalade för en plats med el. Parkerade bilen med bakluckan mot vattnet, upptäckte att vår sladd var för kort, fick vända bilen och såg då att vi missat en viktig detalj😱

Kan varmt rekommendera att ha dessa 2 när du åker iväg med en campervan🙈

Kl 10 på lördag morgon stod vi på parkeringen till Biltema för att införskaffa dessa.

Nu fick vi ju testa hur vårt batteri i bodelen klarade av att hålla kylskåpet kallt då vi hade kanonväder med en massa varma grader ute och mycket sol. (Vi upptäckte att det batteriet behövde bytas ut)

Vi tog en liten tur på en massa mil över Fagersta och tog en lunchpaus i Norberg.

Efter att ha avnjutit en god lunch så hamnade vi till slut i Smedjebacken och nu fanns det plats på ställplatsen vi hamnen.

Det var inte så många husbilar där när vi kom och vi hade nog kunnat stå 3 campervans i våran ficka😁 Vackert väder, god mat, ett glas vin och fantastiskt sällskap gör livet lite lättare att leva. Frukost vid vattnet är inte heller fy skam.

Summan av vår första helg ute är att vi behöver läsa på om vad vi behöver ha med oss och att vi måste byta batteri, vi har också lärt oss att det här kan bli riktigt bra❤️

Ha det fint

Kram Mia 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *