20-29 juni 23

Efter vår första resa insåg vi att toalett är inte helt fel att ha i vår bil. Frågan är var ställer man den då man inte har plats för en toalett som man går in i🤔

Som tur är så har jag en händig och finurligt man som fixade ett toalettskåp som även blev till en praktisk sittbänk och förvaring till något bra i framtiden. Naturligtvis blev även den grå och efter mycket rivande i olika material i våra gömmor så tillverkade han dörrarna av samma laminatgolv som vi har i vårt sovrum.

Nu blev det min tur att fixa dynor och baksida till toalettskåpet. Vi hade de gamla madrasserna som vi hade i Skodan som fick bli sittdynan till bänken och den behövde vara 2 delad så att man kan vika upp locket när man behöver uträtta sina behov.

Gammal lakansväv och ett gammalt mjukistyg blev madrasskydd och överdrag.

Jag ville ha ett stabilare tyg till baksidan och hittade detta på RosaHuset, det är ett vaxdukstyg som ändå passar in i färgerna i bilen. Det blev lite över så det blev även ett insynsskydd under sängen.

Ha en fin dag

Kram Mia🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *