1 juli 23

Vi har varit på fest❤️och då är det otroligt skönt att ha sängen med sig så att man inte behöver åka hem mitt i natten. Festen vi var på var fylld av musikaliska upplevelser och min man var med och spelade på några av dom.

Eftersom festen var en bit bort så var jag med tidigt och kunde hjälpa till lite med att duka och göra i ordning. Men jag fick även lite tid över att bara sitta och njuta av utsikt och musik samtidigt som jag tog mig lite förtäring.

Att ha sängen på plats är skönt även för att jag kan gå och lägga mig och vila när jag behöver under festandet och orkar då vara med på ett annat sätt. Jag gillar verkligen vår bil och hoppas bara att motorn och underredet är ok så att vi kan ha denna i många år till❤️

Ha en fantastisk dag

Kram Mia 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *