8-9 juli 23

Min svåger har fyllt år och vi ville ner till honom för att fira. Vi åkte hemifrån redan på fredag och försökte hitta en fin plats att sova på.
Salbohed levererade med råge. Här är 3 bilder från vår bakluckevy lite olika tider på dygnet🥰

När vi kom på kvällen till denna magiska plats så var vi inte ensamma. Även denna resa fick vi lära oss något nytt. Bilen bredvid oss var så snäll och upplyste oss att det är brukligt att man står minst 4 meter mellan bilarna när han insåg att vi skulle stå kvar över natten. Det är ju bra att veta men just här, denna kväll var det inte 4 meter mellan många bilar så vi valde att stå kvar. När vi pratat en stund och han förstod att vi var nya på det här så mjuknade han och gav oss tips och råd på appar, sidor och övrigt som kan vara bra när man fricampar.

Efter frukosten tog jag ett bad😱 mitt första för sommaren och sedan bar det av mot min svåger. Vi tog pendeln in till stora staden och träffade Oskar och hans flickvän och åt en god middag med min svåger på Biblioteket vid Medborgarplatsen. På pendeln hem igen så var man rätt nöjd med god mat och härligt umgänge, promenad på söder i minnet.

Vi tog bilen och påbörjade resan hem och hamnade vid Skottvångs Gruvor utanför Åkers Styckebruk. Dit ska man åka och vandra, kanske inte den finaste platsen att sova på men helt ok.

På morgonen jagade vi frukostplats, men hittade ingen bra plats att parkera vid, men vi hittade en sjö som jag inte alls minns från när jag bodde i Åker. Den var ju stor också🙈den låg inte långt ifrån där jag bodde… Jag har säkert varit där men minnet sviker.

Vi fick vänta ända till Strängnäs innan vi hittade en plats att äta frukost på. Där hittade vi även vårt blivande pensionat, vi ska bara få de som äger det idag att sälja det billigt till oss😜🤣

Fruckost med utsikt blev det ialla fall❤️

Det svåra med att åka ibland är att det är svårt att välja vart man ska stanna, man vill liksom alltid hitta ett finare, bättre ställe. Tror att vi kommer att lära oss hur och vad för platser vi ska leta efter så ha lite tålamod, det kommer kanske i framtiden🥰

Efter frukosten åkte vi och väckte min mormor., tog en fika, en promenad och myste lite sen var det dags att åka vidare hem till katterna och jobb. Vi stannade till utanför Enköping och åt lunch på vägen hem.

Ha en underdag.

Kram Mia🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *