22 juli 23

I år firar vi 23 år som gifta och 26 år tillsammans❤️ I år så kom Jonathan hem just på vår dag, eller han kom sent på natten så jag och min man fick åka på tur med bilen❤️

En vågad backning, skön utsikt och en god pannacotta blev första stoppet vid en sjö utanför Horndal.
som vanligt när vi åker bil så väljer vi att åka bil. Vi tar ut ett mål men fortsätter ändå att köra vidare när vi kommit fram till målet. Vi hade många mål innan vi kom fram till detta mål, Östhammar🥰 Väl framme så var prio 1 att fixa något att äta. Sjökrogen nere vid hamnen levererade riktig god mat och fin utsikt.

Vi stannade en stund efter maten och tog en promenad. Det är något speciellt med städer som ligger vid vatten. Det är så rofyllt och ofta finns en fin strandpromenad. Så också i Östhammar. Vi fick en backluckevy även här🥰 Vi kände att vi behövde ta en middagslur, men parkeringen vi stod vid var tidsbegränsad så vi valde att köra vidare.

Det finns dock inte jättemånga ställplatser på kartan i området vi var i så vi letade badplatser istället. Hittade en som låg på vägen till Arlanda. Det var dock en bit dit och som vanlig en hel del grusväg.

Efter en evighet kom vi så fram. Tyvärr så kunde vi inte köra ner till vattnet, men vi hade köpt jordgubbar och grädde så vi packade ner sprutgrädden i jordgubbspåsen och gick ner till badplatsen som var jättefin, hade varit nice och backa ner bilen till vattnet där.

Som vanligt så missar vi detaljerna så när vi skulle sätta oss att äta insåg vi att det hade varit nice att ha med sig tallrikar och sked när man ska äta jordgubbar med grädde. Eftersom Vi var lite pömsiga så orkade vi inte gå tillbaka till bilen för att hämta dylika och som tur var hade jag med mig våtservetter så det fick bli tallriken😁 och det funkade alldeles utmärkt.

Efter en kvällslur så började tiden för att hämta Jonathan närma sig så vi plockade ihop oss och körde vidare. Hans plan blev försenat så jag fick en av de bästa födelsedagspresenterna, en låååååång kram av Jonathan.

Jonathan ville övningsköra hem (vi har inte så många veckor per år för honom att köra på så det är bara att passa på). I Uppsala satte vi på övningskörningsskylten och efter något varv på parkeringen för att lära känna den nya bilen så bar det av hemåt.

En perfekt dag och avslut på en härlig bröllopsdag och en lika perfekt början på min födelsedag.

Ha det fint

kram Mia🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *