5 aug 23

Om en månad är det dags att åka på vår första långtur med vår camper. Vi planerar att åka 6 september efter att jag har slutat jobba. Så det börjar bli hög tid att fixa de sista detaljerna. Brandsläckaren och toarullen är på plats, två viktiga saker att ha nära till hands i bilen. Blomman är jag själv lite förvånad över att den får vara i bilen då min man sa bestämt att inget lull lull i bilen när vi skaffar en och eftersom jag har tjatat om att vi ska ha en Camper så lovade jag, inget lull lull….. Men när vi var på IKEA så säger plötslig min man, ska vi inte köpa en plastblomma att ha i bilen…. Så det blev en blomma i en flätad korgkruka till bilen. Jag är glad över denna förändring hos min man då bilen blev lite trevligare med blomman <3

Vi fick en gemensam present av mamma och Kenneth när jag fyllde år, dom är vana husbilsägare då de haft husbil i jag vet inte hur många år, men många är det, så dom vet vad man kan behöva när man åker på längre turer med bilen…. Dom gav oss en Air-fryer som vi kan använda som ugn när vi ligger på el.

Naturligtvis måste vi provlaga mat i bilen innan vi åker så när denna bild togs tillagades en middag bestående av kycklinginnerfileer med klyftpotatis ute på vår garageuppfart. Vi lärde oss att det blir varmt i bilen när man kör Air-fryern så är det kallt kan man med fördel använda den i bilen men är det varmt så är det bäst att vara ute eller ha dörren öppen…..

Vår Garderob är färdig och jag har skaffat lådor som passar perfekt i min del. Jag vill ha ordning och olika kläder i olika lådor så att jag hittar lätt, min kära man vill hellre ha kläderna löst i skåpen. Så nice att ha varsina skåp så att vi får göra som vi vill.

Vår el-central fick sig ett ansiktslyft och är nu lite lättare att använda och mycket snyggare då den passar in med övrig inredning. Att ha tillgång till servetter är också bra så en servetthållare placerad lättåtkomlig från köket är en fördel och den fick precis plats bakom garderoben.

Augusti kommer att kännas lång då vi börjar bli rejält sugna på att komma iväg.

Ha en fin dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *