Återigen får vi vakna till en fantastisk morgon. Det här är ingen vanlig morgon, för det är min kära makes födelsedag. Efter att ha grattat honom och ätit frukost så bestämde oss för att ta en promenad runt sjön. Jag har problem med skor, av någon anledning så får jag väldigt lätt skavsår av träningsskor…. hmmmm… kanske min kropps sätt att tala om för mig att jag inte ska träna…. hahaha… önska kan man ju göra….

En vacker promenad på ca 4 km kändes som en bra start på dagen. Vi testade de fina duscharna efter promenaden och förberedde oss för att ta oss in till Erlangen för dagens första event, Jonathans Match.
Vi var lite tidiga in till stan så vi parkerade vid hallen och gick ner till centrum för att ta oss något att äta. Vi fick inte så lång tid på oss att för det var längre till centrum än vi trodde, så vi hann bara med att äta och sen var det dags att gå tillbaka, det är stressigt ibland att vara på semester. Det är så lyxigt att få se Jonathan spela live, det kommer jag att tjata om varje gång vi har den möjligheten. Har man sin son 140 mil bort så har i alla fall inte vi råd att åka så ofta så vi njuter varje gång. Fler bilder från matchen hittar du under fliken Foto – Hanboll/Sport.

Efter att vi sagt hejdå till Jonathan och de andra föräldrarna så var det dags att ta oss ner mot München Det enda min man ville ha på sin födelsedag var en pizza, så pizza fick det bli på Reataurang L’Incontro som låg i Schwaig bei Nürnberg. En mysig liten familjerestaurang med en fin liten uteservering och god mat.

Det här är min kärlek, han vill egentligen inte vara med på bild, men när han fyller år och när vi firar stora händelser så får han stå ut. Det är antingen här eller på sociala medier och då känns det här bättre.

Min man är den bästa man kan önska sig. Vi tycker inte alltid lika men vi har samma värderingar. Jag är så tacksam för att just du valde att vara i mitt liv. Tack för att du ville bli pappa till våra barn. Jag älskar dig så mycket och hoppas att du står ut med mig resten av våra liv.

Grattis älskade du på födelsedagen!

Efter middagen bar det av mot München, vi tog A9 från Nürnberg hela vägen fram, men stannade för att sova på ett autohof i Stammham.

God natt och sov gott!

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *